Laatste nieuwtjes

Speculaasactie 2019: nog meer verkocht, super bedankt allemaal!

De kinderen en tieners hebben eind 2018 weer flink speculaas verkocht! Van dit geld kunnen we veel mooie concerten geven. Bedankt iedereen!


Dit jaar hebben we weer vier jubilarissen! Alle vier de meiden zijn 5 jaar lid! Vlnr: Jantine van den Brink, Annie Brik, Juliëtte Hage en Edith Bakker. Van harte gefeliciteerd, en we hopen dat jullie nog lang bij ons zullen zingen!


Vacature

We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die zich willen inzetten voor onze koren. Daarnaast zijn er altijd helpende handen welkom rondom concerten! Heeft u interesse, mail dan naar fonteintjesvivavox@hotmail.com


Nieuwe dirigent!

We hebben een nieuwe dirigent: Harrie Stijf! Van harte welkom Harrie, en een hele fijne tijd bij ons gewenst!

 

 
Opbrengst Boni JeugdsponsorActie

Nadat er twee maanden lang muntjes gespaard konden worden bij de Boni, was er op zaterdag 12 december 2015 een spetterende bekendmaking van de opbrengst. Wij hebben €724,00 opgehaald! 


Opbrengst speculaasactie 2015

Ook dit jaar zijn we weer druk bezig geweest met het verkopen van speculaas en hebben daarmee een mooie opbrengst van €1537,72 opgehaald. Iedereen hartelijk bedankt voor het verkopen en verkopen!

 


Boni JeugdSponsorActie

Dit jaar doen wij als kinder- en tienerkoor mee met de Boni JeugdSponsorActie. Hieronder de poster met informatie over de actie:

Kunt u het niet lezen? Download de poster hier: 

Verenigingsposter

Jubilarissen

Afgelopen zomerconcert zijn er 5 jubilarissen gehuldigd:

Bettine van Beek was 15 jaar lid, Leanne Lubbertsen, Famke Zutekouw, Rosaline van den Dool en Corine Lindeboom waren 5 jaar lid. Zij werden verrast met een cadeautje en een oorkonde.

 

Ook vierde de koren zelf hun 30-jarig jubileum.


Tank & schenk

Vanaf maart 2015 kunt u bij bezinestation 'de Roos' tanken voor een goed doel. Als u tankt bij 'de Roos' ontvangt u punten op basis van de getankte liters. Deze punten kunt u schenken aan ons koor.


Speculaasactie 2014

Een ieder heel hartelijk bedankt die in 2014 ook weer speculaas van ons gekocht heeft. We hebben het prachtige bedrag van €1671,11 opgehaald! 

Bedankt!


Vind jij het leuk om te zingen? Kom gerust een keertje kijken!!

Voor vragen kun je altijd een mailtje sturen naar:

Fonteintjesvivavox@hotmail.com

 

 

 

 

 

 


Nieuwe piano

Wij hebben van het Stimuleringsfonds van de Rabobank een piano gekregen. Hier maken we nu vol plezier gebruik van!